Nieuws

Persbericht: RCE voegt elektrische Sunward graafmachines toe

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines. Een ontbrekende schakel in het kleurrijke programma!

Lees meer

De open dagen waren een succes!

Onder het genot van een hapje en een drankje ontdekten duizenden bezoekers afgelopen 28 en 29 december de recente ontwikkelingen binnen Kemp Groep. Bedankt voor uw bezoek! Bekijk hier de foto's:

Lees meer

Transportcapaciteiten uitgebreid!

Met trots introduceren wij onze nieuwste aanwinst! Door de aanhoudende groei hebben wij onze transportcapaciteiten uitgebreid met deze splinternieuwe DAF-vrachtwagen. Dit betekent nog snellere en efficiëntere leveringen voor u. 

Lees meer

Open dagen bij Kemp Groep! Zien we u daar?!

Kemp Groep nodigt u van harte uit op de open dagen in De Meern. Bezoek de nieuwe werkplaats en het moderne magazijn en ontdek alle (elektrische) machines! Donderdag 28 december en vrijdag 29 december van 09:00 tot 17:00 uur! Zien we u dan?!

Lees meer

Torenkraan van Nederhoff draait emissieloos op zonne-energie (video!)

Onlangs is het terrein van Kemp Groep in De Meern omgezet tot demoterrein waarbij De Zonnekoning samen met Kraanbedrijf Nederhoff geheel emissieloos een torenkraan hebben bediend. Ondanks een laag zonniveau heeft de kraan al zijn bedieningen kunnen uitvoeren. Wij danken Kevin de Bruin van Kraanbedrijf Nederhoff en De Zonnekoning voor de zeer geslaagde demo!

Lees meer

Officiële opening van de nieuwe werkplaats en het magazijn in De Meern

Afgelopen zaterdag 1 juli zijn de nieuwe werkplaats en het nieuwe magazijn van Kemp Groep in De Meern officieel en zéér feestelijk geopend.

Lees meer

Verhuizing magazijn De Meern

Door het verhuizen van alle onderdelen van het tijdelijke magazijn naar het gloednieuwe magazijn in De Meern kan het zijn dat wij 2e helft van deze week lastiger te bereiken zijn.

Lees meer

Introductie Kobelco SK34SR-7 en de SK39SR-7

Kobelco heeft twee nieuwe minigravers aan het leveringsprogramma toegevoegd. De Kobelco SK34SR-7 en de Kobelco SK39SR-7 kenmerken zich door de krachtige prestaties, het comfort en het bedieningsgemak. 

Lees meer

Training Salesteam Kramer wielladers en verreikers

De verkoopadviseurs van Kemp Groep hebben onlangs een intensieve training gevolgd om de Kramer wielladers en verreikers écht te leren kennen.

Lees meer

Terugblik Open Dagen Tiel

Met trots kijken wij terug op zeer succesvolle open dagen welke plaatsvonden op 28 en 29 december jongstleden in Tiel. Een zeer groot aantal machines stond te stralen in de showroom, werkplaats en op het buitenterrein.

Lees meer