Nieuws

Torenkraan van Nederhoff draait emissieloos op zonne-energie (video!)

Onlangs is het terrein van Kemp Groep in De Meern omgezet tot demoterrein waarbij De Zonnekoning samen met Kraanbedrijf Nederhoff geheel emissieloos een torenkraan hebben bediend. Ondanks een laag zonniveau heeft de kraan al zijn bedieningen kunnen uitvoeren. Wij danken Kevin de Bruin van Kraanbedrijf Nederhoff en De Zonnekoning voor de zeer geslaagde demo!

Lees meer

Officiële opening van de nieuwe werkplaats en het magazijn in De Meern

Afgelopen zaterdag 1 juli zijn de nieuwe werkplaats en het nieuwe magazijn van Kemp Groep in De Meern officieel en zéér feestelijk geopend.

Lees meer

Verhuizing magazijn De Meern

Door het verhuizen van alle onderdelen van het tijdelijke magazijn naar het gloednieuwe magazijn in De Meern kan het zijn dat wij 2e helft van deze week lastiger te bereiken zijn.

Lees meer

Introductie Kobelco SK34SR-7 en de SK39SR-7

Kobelco heeft twee nieuwe minigravers aan het leveringsprogramma toegevoegd. De Kobelco SK34SR-7 en de Kobelco SK39SR-7 kenmerken zich door de krachtige prestaties, het comfort en het bedieningsgemak. 

Lees meer

Training Salesteam Kramer wielladers en verreikers

De verkoopadviseurs van Kemp Groep hebben onlangs een intensieve training gevolgd om de Kramer wielladers en verreikers écht te leren kennen.

Lees meer

Terugblik Open Dagen Tiel

Met trots kijken wij terug op zeer succesvolle open dagen welke plaatsvonden op 28 en 29 december jongstleden in Tiel. Een zeer groot aantal machines stond te stralen in de showroom, werkplaats en op het buitenterrein.

Lees meer

Kemp Groep voegt Kramer toe aan het merkenpallet

Kemp Groep heeft aangekondigd voortaan ook Kramer-wielladers en verreikers te gaan importeren. Dit breidt het aanbod van Kemp Groep fors uit, met 13 modellen tussen 1,7 en 11,0 ton, waaronder ook elektrische varianten. 

Lees meer

Open Dagen Kemp Groep in Tiel

Woensdag 28 december en donderdag 29 december van 09:00 tot 17:00 uur! Kemp Groep nodigt u van harte uit op de open dagen in Tiel. Zien we u daar?!

Lees meer

Kemp Groep racet de zomer in!

Kemp Groep racet de zomer in! We trapten de zomer af met het Kemp Groep Streetkart toernooi op ons eigen terrein. De vestigingen in De Meern en Tiel werden omgetoverd tot een super gave kartbaan. Bekijk de aftermovie!

Lees meer

Atlas: Opnieuw de standaard in mobiele graafmachines!

De nieuwe cabine voor alle Atlas graafmachines kenmerkt zich door optimaal bedieningsgemak, perfect in- en overzicht, comfort met lager interieurgeluid, perfecte luchtcirculatie en overvloed aan opbergruimtes.

Lees meer