Nieuws

Cobi van Gessel na 50 jaar (!) met pensioen!

Vrijdag 12 april heeft Cobi van Gessel na 50 jaar (!) afscheid genomen van haar collega’s in Tiel. Wat een unieke prestatie! Wij danken Cobi voor alles en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.

Lees meer

Persbericht: RCE voegt elektrische Sunward graafmachines toe

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines. Een ontbrekende schakel in het kleurrijke programma!

Lees meer

De open dagen waren een succes!

Onder het genot van een hapje en een drankje ontdekten duizenden bezoekers afgelopen 28 en 29 december de recente ontwikkelingen binnen Kemp Groep. Bedankt voor uw bezoek! Bekijk hier de foto's:

Lees meer

Transportcapaciteiten uitgebreid!

Met trots introduceren wij onze nieuwste aanwinst! Door de aanhoudende groei hebben wij onze transportcapaciteiten uitgebreid met deze splinternieuwe DAF-vrachtwagen. Dit betekent nog snellere en efficiëntere leveringen voor u. 

Lees meer

Open dagen bij Kemp Groep! Zien we u daar?!

Kemp Groep nodigt u van harte uit op de open dagen in De Meern. Bezoek de nieuwe werkplaats en het moderne magazijn en ontdek alle (elektrische) machines! Donderdag 28 december en vrijdag 29 december van 09:00 tot 17:00 uur! Zien we u dan?!

Lees meer

Torenkraan van Nederhoff draait emissieloos op zonne-energie (video!)

Onlangs is het terrein van Kemp Groep in De Meern omgezet tot demoterrein waarbij De Zonnekoning samen met Kraanbedrijf Nederhoff geheel emissieloos een torenkraan hebben bediend. Ondanks een laag zonniveau heeft de kraan al zijn bedieningen kunnen uitvoeren. Wij danken Kevin de Bruin van Kraanbedrijf Nederhoff en De Zonnekoning voor de zeer geslaagde demo!

Lees meer

Officiële opening van de nieuwe werkplaats en het magazijn in De Meern

Afgelopen zaterdag 1 juli zijn de nieuwe werkplaats en het nieuwe magazijn van Kemp Groep in De Meern officieel en zéér feestelijk geopend.

Lees meer

Verhuizing magazijn De Meern

Door het verhuizen van alle onderdelen van het tijdelijke magazijn naar het gloednieuwe magazijn in De Meern kan het zijn dat wij 2e helft van deze week lastiger te bereiken zijn.

Lees meer

Introductie Kobelco SK34SR-7 en de SK39SR-7

Kobelco heeft twee nieuwe minigravers aan het leveringsprogramma toegevoegd. De Kobelco SK34SR-7 en de Kobelco SK39SR-7 kenmerken zich door de krachtige prestaties, het comfort en het bedieningsgemak. 

Lees meer

Training Salesteam Kramer wielladers en verreikers

De verkoopadviseurs van Kemp Groep hebben onlangs een intensieve training gevolgd om de Kramer wielladers en verreikers écht te leren kennen.

Lees meer

Terugblik Open Dagen Tiel

Met trots kijken wij terug op zeer succesvolle open dagen welke plaatsvonden op 28 en 29 december jongstleden in Tiel. Een zeer groot aantal machines stond te stralen in de showroom, werkplaats en op het buitenterrein.

Lees meer

Kemp Groep voegt Kramer toe aan het merkenpallet

Kemp Groep heeft aangekondigd voortaan ook Kramer-wielladers en verreikers te gaan importeren. Dit breidt het aanbod van Kemp Groep fors uit, met 13 modellen tussen 1,7 en 11,0 ton, waaronder ook elektrische varianten. 

Lees meer

Kemp Groep racet de zomer in!

Kemp Groep racet de zomer in! We trapten de zomer af met het Kemp Groep Streetkart toernooi op ons eigen terrein. De vestigingen in De Meern en Tiel werden omgetoverd tot een super gave kartbaan. Bekijk de aftermovie!

Lees meer

Atlas: Opnieuw de standaard in mobiele graafmachines!

De nieuwe cabine voor alle Atlas graafmachines kenmerkt zich door optimaal bedieningsgemak, perfect in- en overzicht, comfort met lager interieurgeluid, perfecte luchtcirculatie en overvloed aan opbergruimtes.

Lees meer

Kemp en Hans van Driel verder als Kemp Groep!

Kemp en Hans van Driel verder als Kemp Groep! Alweer negen jaar lang werken Kemp Groep en Hans van Driel nauw samen op het vlak van service, voorraadbeheer, verhuur en het aanbod van materieel. Samen gaan beide bedrijven verder onder de handelsnaam; Kemp Groep.

Lees meer

Registratie-, kentekenplaat- en APK-plicht

Per 1 januari geldt er een kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Mobiele graafmachines en trekkers die op de openbare weg harder rijden dan 25 kilometer per uur moeten vanaf januari 2021 een kenteken hebben.

Lees meer

De configurator blijft uitbreiden!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van Kobelco en Atlas lanceerde, zijn nu ook de BOMAG walsen toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen. Houd ons in de gaten, want andere merken en typen volgen: We blijven uitbreiden!

Lees meer

Emissiecertificaat

Weet u precies wat uw machine uitstoot? Wij wel! Vraag gratis het certificaat bij ons aan voor uw (recente) Atlas, BOMAG of Kobelco.

Lees meer

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen

Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe machine door te spreken… Of stel je je graafmachine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Lees meer

Terugblik BOMAG open dagen in De Meern

Met trots kijken wij terug op de eerste BOMAG open dagen welke plaatsvonden op 10 en 11 januari jongstleden in De Meern.

Lees meer