over ons

Over Kemp Groep

Kemp Groep biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten ten behoeve van de grond-, weg-, en waterbouw. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door een hoog serviceniveau. Kemp Groep opereert vanuit zes vestigingen in Nederland. 

Grote A-merken als Kobelco, BOMAG, Atlas, Kramer, Schaeff, BENS, Morooka en Okada behoren tot het leveringsprogramma. Daarnaast beschikt Kemp Groep over een sterk groeiende verhuurtak: Huur&Stuur. Dit is een in Nederland opererende verhuurder van grondverzetmaterieel zonder machinist en specialist in uitrustingsstukken.

Onderdeel van Royal Reesink
Het is alweer negen jaar geleden dat Royal Reesink de Kemp Groep en Hans van Driel samenbracht. Sinds 1 januari 2022 zijn Kemp Groep en Hans van Driel samen verder verdergegaan onder één naam: Kemp Groep.

Geschiedenis Kemp     Geschiedenis Hans van Driel

Onder de vlag van Royal Reesink B.V. vormen Kemp Groep, Huur&Stuur, Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. en De Bruycker-Kemp (B) samen de divisie Reesink Construction Equipment (RCE).

Over Royal Reesink

Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien zijn we gegroeid en hebben we meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld. 

Service

We gaan verder dan het verkopen, leasen of verhuren van machines en systemen. Onze kernactiviteit is het leveren van service op maat, ondersteuning en training voor optimale en meest efficiënte inzet tijdens de levensduur van een machine. Via onze distributienetwerken zorgen we voor lokaal onderhoud, snelle reparaties en levering van onderdelen om de levensduur van de apparatuur te maximaliseren. Zo kunnen we de totale kosten voor onze klanten minimaliseren. 

Elke machine heeft een uniek serienummer en dit stelt ons in staat machines te volgen, en voor afnemers alles te kunnen plannen en organiseren rondom de levenscyclus van de machine. Toe aan een nieuwe machine? Dan ruilen wij of een aangesloten dealer graag in en zorgen we ervoor dat de machine een tweede of derde leven krijgt bij andere gebruikers.

Doordat wij lokaal werken, staan we dicht bij onze klanten. Alles is erop gericht om de klant zoveel mogelijk van dienst te zijn, zoals support bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud, voorraadbeheer en warehouse management. Zo kunnen wij onze klanten optimaal ontzorgen: “Enabling your business” dus.

Internationaal

We zijn een van oorsprong Nederlands bedrijf met een solide basis in Nederland en hebben een sterke internationale aanwezigheid in België, Duitsland, Polen, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Kazachstan, Denemarken, Ierland, Turkije en Zuid-Afrika.

Klanten

Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle segmenten van de markt waaronder; logistieke centra, agrarische bedrijven, bosbouw- en groenvoorziening bedrijven, golfbanen, industrie, aannemingsbedrijven, loonwerkers, waterschappen en (lokale) overheden. We gaan altijd voor een lange relatie en dat wordt gewaardeerd. 

De bedrijven van Royal Reesink zijn actief binnen vier marktsegmenten: Green, Material Handling, Construction en Industries. Dat doen we vanuit negen divisies. 

Meer informatie: royalreesink.com