over ons

OVER KEMP GROEP

Uw specialist in Grondverzet- en wegenbouwmaterieel


Kemp Groep biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten ten behoeve van de grond-, weg-, en waterbouw. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door een hoog serviceniveau. Kemp Groep opereert vanuit zes vestigingen in Nederland. 

Grote A-merken als Kobelco, BOMAG, Atlas, Kramer, Schaeff, BENS, Morooka en Okada behoren tot het leveringsprogramma. Daarnaast beschikt Kemp Groep over een sterk groeiende verhuurtak: Huur&Stuur. Dit is een in Nederland opererende verhuurder van grondverzetmaterieel zonder machinist en specialist in uitrustingsstukken.

Historie

Barend Kemp B.V. werd opgericht in 1953 door Dhr. Barend Kemp. Begonnen als metaalbewerker en daarnaast gericht op de reparatie van landbouwmaterieel. Een volgende belangrijke stap in de historie van Kemp was het modificeren van tractoren naar graafmachines. Met het verwerven van dealerschappen en importeursrechten is Kemp in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende firma's in de grondverzetmachinemarkt.

Geschiedenis Kemp     Geschiedenis Hans van Driel

Onderdeel van Royal Reesink

Het is alweer negen jaar geleden dat Royal Reesink de Kemp Groep en Hans van Driel samenbracht.
Sinds 1 januari 2022 zijn Kemp Groep en Hans van Driel samen verder verdergegaan onder één naam: Kemp Groep. Onder de vlag van Royal Reesink B.V. vormen Kemp Groep, Huur&Stuur, Van Tetering Railroad Equipment en De Bruycker-Kemp (B) samen de divisie Reesink Construction Equipment (RCE).

Over Royal Reesink
Royal Reesink, opgericht in 1786 als smederij en handelsbedrijf in Zutphen, is een van de oudste distributie- en servicebedrijven ter wereld. Royal Reesink telt momenteel meer dan 40 werkmaatschappijen op vier continenten, die machines en componenten voor de industrie, landbouw en landschapsonderhoud van toonaangevende OEMs (Original Equipment Manufacturers) distribueren. Met ons wereldwijde netwerk en onze lokale aanwezigheid stellen we onze klanten in staat hun activiteiten op de best mogelijke manier uit te oefenen. In 2022 bedroeg de omzet meer dan € 1,2 miljard, en telde het bedrijf meer dan 2.500 werknemers.

Meer informatie: royalreesink.com

 

Service is de sleutel voor succes!

Binnen Kemp Groep is men ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Met de ruime openingstijden, ook op zaterdag, unieke faciliteiten, de juiste mensen en sterke merken weten wij al decennia lang onze klanten te overtuigen.