Samen graven naar jouw succes!

Stap in onze wereld van grondverzet en techniek. Bij Kemp Groep blijven we ontwikkelen, zowel in onze business als op persoonlijk niveau.

Onze missie is duidelijk: Wij willen dé toonaangevende wereldwijde distributeur van machineapparatuur blijven. Ons vooruitzicht is dat wij bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze klanten en onze planeet, waarbij wij het voor onze partners mogelijk maken om comfortabeler, veiliger en duurzamer te kunnen werken.

Klaar om jezelf te ontwikkelen?

Hoe we dat doen?

Met ieder zijn eigen kennis en kunde, waardering voor eigen initiatief en samen met jou! Onze werkomgeving staat bekend als een gezellige en informele sfeer en dat voel je direct. Waar onze klanten in de grond graven, graven wij naar jouw persoonlijk succes. Ontdek nu al jouw mogelijkheden bij Kemp Groep.

Altijd in ontwikkeling

Zowel het bedrijf als onze mensen zijn altijd in beweging. Een gloednieuwe werkplaats voor onze monteurs, een modern magazijn met automatische Kardex-kasten of een betaalde opleiding voor onze collega's. Wij geloven dat een fijne werkplek, waar alles goed geregeld is, de basis is van voldoening en werkplezier. Met genoeg ruimte voor doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn wij ervan overtuigd dat je bij ons alles eruit kan halen wat erin zit.

Waarom je Bij ons wilt werken

Als kers op de taart beleef je bij ons altijd de meest gezellige bedrijfsuitjes en -evenementen!