Nieuws

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen


Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe graafmachine door te spreken… Of stel je je machine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Reesink Construction Equipment NL B.V. heeft op de websites van de Kemp Groep en Hans van Driel een graafmachine configurator toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen de uitvoering van zijn eigen minigraver of rupskraan samen te stellen.

In deze bijzondere (deels contactloze) tijd is het een ideale oplossing om thuis of op je werkplek je te oriënteren op een nieuwe machine, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Je zet online al je opties op een rij en je kunt indien gewenst direct een offerte aanvragen. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Wij nodigen je van harte uit om de configurator te proberen en je nieuwe graafmachine zelf samen te stellen. Staat uw gewenste machine er nog niet bij? Onze configurator wordt wekelijks geüpdatet.

Start configuratie!


Terug naar overzicht