Twee Kobelco’s voor Van Groningen B.V.

De firma Van Groningen B.V. heeft twee Kobelco rupsgraafmachines in gebruik genomen. De Kobelco SK260LC-11 en de Kobelco SK300LC-11 worden ingezet voor sloopwerkzaamheden en zijn daarom compleet uitgerust met onder andere afgeschuinde rupsplaten, cabinebescherming, een hydraulische snelwissel en een FreshFilter overdruk systeem. Kemp Groep wenst Van Groningen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco’s.

De rupsgraafmachines van Kobelco staan bekend om de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK260LC-11 en de Kobelco SK300LC-11 kenmerken zich door de ongekende prestaties, de grote efficiëntie en de hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al vele machinisten overtuigd. De nieuwe -11 generatie voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage V-emissienormen.

Deze rupsgraafmachines zijn door de experts van Kemp Groep naar de eisen en wensen van Van Groningen opgebouwd. De rupsplaten van beide machines zijn afgeschuind. Daarnaast zijn de rupsgraafmachines voorzien van een hydraulische snelwissel, cabinebescherming, Freshfilter overdruksysteem, extra werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen.

Over Van Groningen B.V.
Van Groningen is al meer dan 60 jaar actief in het milieuverantwoord verwerken van ferro en non-ferro metalen. Bij de verwerking hiervan maken ze gebruik van een grote vaste groep vakbekwame medewerkers en een modern machinepark waaronder diverse mobiele kranen met sorteergrijpers en scharen. De expertise van Van Groningen stelt hun in staat om marktontwikkelingen te vertalen in relevante, innoverende en oplossingsgerichte diensten. Kijk op www.vangroningenbv.nl een nadere uiteenzetting van onze activiteiten, diensten en verwerkingsmogelijkheden.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.