rupsgraafmachines

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE KOBELCO LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Kobelco modellen

Kobelco heeft een ultieme innovatie doorstaan. Dit resulteert in duurzame, milieuvriendelijke rupskranen die overal ter wereld alles aankunnen. Bovendien leveren de verhoogde kracht en verlaagde brandstofverbruik voor elk project besparingen op. Rupskranen van Kobelco zijn een slimme keuze. Bekijk hierboven ons uitgebreide assortiment van Kobelco rupskraan modellen en laat u tijdens onze ruime openingstijden adviseren door een van onze medewerkers.

Nieuw of gebruikte Kobelco rupskraan?

De SK-serie van Kobelco is zeer duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Met de nieuwe Stage V motor wordt een machine aangeboden die voldoet aan alle milieueisen. Daarnaast hebben deze machines een hoog vermogen waardoor er efficiënt kan worden gewerkt. De duurzame en efficiënte apparaten van Kobelco zorgen ervoor dat de rups graafmachines vele projecten meegaan. Past een nieuwe Kobelco rupskraan niet binnen uw budget? Dan kunt u prima voor een gebruikte Kobelco rupsgraafmachine gaan. Deze robuuste machines laten zich niet zomaar kennen.

Kobelco graafmachines op rupsen van Kemp

Kemp biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook voor een Kobelco rupsgraver is uw vertrouwde Kemp onovertroffen in grondverzetmaterieel. Ons professionele serviceapparaat staat tijdens onze zeer ruime openingstijden voor u klaar in onze showroom om u te adviseren over de juiste Kobelco rupskraan.