Opnieuw BOMAG materieel voor Verno Verhuur

Verno Verhuur uit Leeuwarden heeft via Kemp Groep opnieuw een aantal BOMAG machines toegevoegd aan het verhuurprogramma. Naast een BOMAG BW120D-5 tandemwals ook vijf BOMAG BPR 60/65 D/E Stage V en twee BOMAG BPR 70/70 D/E Stage V tweerichtings trilplaten. Wij danken Verno Verhuur voor het vertrouwen!

BOMAG BW120D-5 tandemwals
De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. De BOMAG BW120AD-5 is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten. De kleine tandemwals voor Vermat is afgeleverd in de bedrijfskleuren van Verno Verhuur.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de  werkzaamheden.

BOMAG trilplaten
De tweerichtings trilplaat van BOMAG, BPR-serie, bestaat uit een reeks trilplaten met een slagkracht van 25 tot 100 ton en beschikt over een groot klimmend vermogen en hoge marssnelheid. De hele serie beschikt over een robuuste beschermkap en bovendien wordt het motorgeluid door deze beschermkap aanzienlijk gereduceerd. De trilplaat uit de BPR-serie is leverbaar in hand- of elektrisch startend.

Over Verno Verhuur
Verno Verhuur is specialist in Materieelverhuur & Evenementenservice. Op dit moment verzorgen zij de verhuur van materieel vanuit 7 vestigingen in het noorden van Nederland: Leeuwarden, Drachten, Sneek, Dokkum, Meppel, Emmen en Groningen. Verno Verhuur verzorgt als evenementenspecialist ook onder andere stroom- en watervoorziening, sanitaire voorzieningen, verlichting, verwarming en koeling, kassa-units, hekken en rijplaten. Kijk op www.verno.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.