bomag compact materieel

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE BOMAG LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURES:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Via deze pagina heeft u toegang tot alle productinformatie van BOMAG machines. Met circa 15 BOMAG dealers is Nederland compleet afgedekt en is er ook altijd een service locatie bij u in de buurt. BOMAG is al meer dan 60 jaar marktleider in de grond, weg en waterbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren. Kemp-Groep is dan ook trotse Bomag dealer.

Machines van absolute topkwaliteit met een lange levensduur, wereldwijd de nummer 1 in verdichting!

 

Welke soorten Bomag trilplaten, trilstampers en trilwalsen zijn er?

Bomag heeft verschillende soorten trilplaten en -materieel ontwikkeld. Bij Kemp Groep kunt u terecht voor de aanschaf van:

In onze showroom van maar liefst 20.000 m2 zien wij u graag tijdens onze ruime openingstijden om u te voorzien van het beste advies op het gebied van Bomag trilstampers.

Bomag trilplaten

Bomag mag zich niet voor niets al meer dan 60 jaar dé marktleider in grond-, weg- en waterbouw noemen: de verdichtingsmachines zijn van absolute topkwaliteit. Het assortiment Bomag trilplaten zijn ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden. De machines zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te bedienen, robuust en degelijk gebouwd zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel in deze producten. Net als alles van Bomag werkt dit merk continu aan de technische verbetering van de trilplaten en daarnaast altijd aan meer bedieningscomfort voor de gebruiker.

Bomag trilplaat

Bomag trilplaten bij Kemp Groep

Kemp Groep is onovertroffen in grondverzetmaterieel. Op ons terrein van ruim 20.000 m2 is onze showroom direct gekoppeld aan ons hoofdkantoor. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bezoek tijdens onze ruime openingstijden onze showroom, moderne presentatieruimte of ons overdekte demoterrein. Wij bieden een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook voor uw BOMAG trilplaten kunt u bij ons terecht. Onze professionals adviseren u graag over uw BOMAG trilstampers.

Klik hier voor een overzicht van alle BOMAG dealers die de compacte machines, zoals trilplaten, trilstampers, trilwalsen en multifunctionele verdichters kunnen leveren. Er is altijd een dealer bij u in de buurt!