Kobelco SK85MSR-2PB voor Haranco

Haranco uit het Groningse Oldehove heeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK85MSR-7 graafmachine met stelgiek in ontvangst genomen. Voor een zeer flexibele inzet is de machine onder andere voorzien van een Steelwrist draaikantelstuk met gripper. Wij wensen familie Wieringa veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 2PB rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 2PB vervangt een Doosan en is door de Kemp Groep o.a. voorzien van een Steelwrist draaikantelstuk met grijpermodule, Oilquick, Freshfilter overdruksysteem, extra functies en extra LED-werkverlichting.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs

Over Haranco
Haranco uit het Groningse Oldehove voert allerhande werkzaamheden uit met betrekking tot grond- en waterwerk in geheel Noord-Groningen. Haranco is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw, beschoeiingen en waterbeheersing, sloopwerkzaamheden en aanleg van ondergrondse infrastructuur. Met een gedegen machinepark en vakbekwame medewerkers is Haranco flexibel en levert men kwaliteit. Kijk op www.haranco.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.