Kobelco SK28SR-6E voor G.W. van den Dam

G.W. van den Dam uit Rhenen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK28SR-6E minigraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco vervangt een Wacker Neuson ET18. Wij wensen Gerwin van den Dam veel werkplezier met de nieuwe minigraafmachine!

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

Deze minigraver is uitgerust met een kantelsnelwissel, extra werkverlichting, extra contragewicht en is afgeleverd met een complete bakkenset.

Over G.W. van den Dam
G.W. van den Dam is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de wegenbouw en grondverzet. U kunt hier terecht voor het ontgraven van een bouwput tot het bestraten van een hele woonwijk. Zij proberen de opdrachtgevers te ontzorgen door het hele project te leiden. In de wegenbouw houdt dit in dat ze na de riolering de nieuwe lijnen uitzetten, de kolken plaatsen en de bestrating aanbrengen. Dit houdt in dat de hoofdaannemer of opdrachtgever alleen de materialen hoeft te bestellen. Kijk op www.gwvandendam.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle (mini)graafmachines van 1,0 tot 50,0 ton zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK28SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.