minigraafmachines

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE KOBELCO LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Kobelco minigraver

Bijna alle Kobelco minigraafmachines zijn via Kemp Groep direct uit voorraad leverbaar en worden eventueel in onze werkplaats naar al uw eisen en wensen opgebouwd. De minigravers kenmerken zich onder andere door het moderne en robuuste design, de technische betrouwbaarheid en de hoge restwaarde.

De Kobelco minigraver biedt volwaardige prestaties ondanks het compacte formaat. De Japanse kwaliteit, de betrouwbare constructie, de onderhoudsvriendelijkheid en de comfortabele werkomgeving zijn termen die allemaal van toepassing zijn op ons minigraver programma. Bekijk hierboven ons complete aanbod minigravers en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

minigraver samenstellen

Alle Kobelco minigraafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Reesink Construction Equipment
De ambitie van ‘Reesink Construction Equipment’ om een belangrijke importeur met uitsluitend A-merken te zijn kreeg met de toevoeging van Kobelco echt gestalte. Het hoge serviceniveau van Kemp Groep was voor Kobelco doorslaggevend. De merken van de organisatie vullen elkaar perfect aan en daarnaast geven de locaties in De Meern, Bergschenhoek, Tiel, Ommen Veghel en Valkenburg het merk Kobelco een landelijke dekking voor verkoop, verhuur, onderdelen, service en 24/7 storingsdienst.