BOMAG trilplaten voor Sijperda Verhuur

Sijperda Verhuur heeft maar liefst 10! BOMAG BPR35/60 D/E trilplaten toegevoegd aan het verhuurprogramma. Kemp Groep dankt Sijperda Verhuur voor het vertrouwen en wensen hen veel succes met de BOMAG trilplaten.

BOMAG trilplaten
De tweerichtings trilplaat van BOMAG, BPR-serie, bestaat uit een reeks trilplaten met een slagkracht van 2,5 tot 10,0 ton en beschikt over een groot klimmend vermogen en hoge marssnelheid. De hele serie beschikt over een robuuste beschermkap en bovendien wordt het motorgeluid door deze beschermkap aanzienlijk gereduceerd. De trilplaat uit de BPR-serie is leverbaar in hand- of elektrisch startend.

De BOMAG BPR35/60 D/E trilplaat kenmerkt zich door een gewicht van 225 kg, een slagkracht van 35kN en een werkbreedte van 600 mm.

Over Sijperda Verhuur BV

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging. Kijk op www.sijperdaverhuur.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG trilplaten zelf samenstellen!

De BOMAG-machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.