Atlas 350MH voor JMD Metal Trade B.V.

JMD Metal Trade B.V. uit Nieuwerkerk a/d IJssel heeft, via Kemp Groep, een Atlas 350MH Stage V mobiele recyclingmachine in ontvangst genomen. De machine is naar volle tevredenheid in ontvangst is genomen door de heer A. Reijnders, manager technische dienst. Wij wensen JMD veel werkplezier met de nieuwe Atlas recyclingmachine!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Stage V motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Af-fabriek is de basismachine voor JMD uitgerust met 4 steunpoten, Turbo II filter, gestrekte monogiek (10.600 mm), lange knikarm (7.750 mm) en traploze liftcabine die in hoogte verstelbaar is (2.700 mm). Kemp Groep heeft de machine verder opgebouwd met onder andere een One Power 100 weegsysteem, 2e camera aan de punt van de knikarm en roterende grijpophanging. Daarnaast is de machine afgeleverd met een poliepgrijper.

Over JMD Metal Trade B.V.
JMD Metal Trade in Nieuwerkerk a/d IJssel is een metaalrecyclingbedrijf met internationale roots.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.