Configureer uw sloop- of recyclingmachine 

Machine-configurator

De configurator stelt iedereen in staat om in een aantal stappen de uitvoering van zijn eigen minigraver of rupskraan samen te stellen. Alle machines kun je op deze pagina configureren en samenstellen tot de gewenste maatwerk machine. Oriënteer je thuis of op je werkplek op een nieuwe machine, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

OVERSLAGMACHINE OF RECYCLINGMACHINE SAMENSTELLEN

De meest gangbare Atlas overslag- en recyclingmachines zijn via de machine configurator van de Kemp Groep in een aantal stappen zelf online samen te stellen. De Atlas MH industriemachines zijn met diverse toebehoren leverbaar, zoals een poliepgrijper, 2-schalen grijper etc. De machines zijn, indien gewenst, leverbaar met diverse torenverhogingen, lift- of variocabine of vaste cabineverhoging. Deze machines zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen, vullen van containers/trechters en dergelijke. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

SloopMACHINE SAMENSTELLEN

De Kobelco sloopmachines zijn via de machine configurator van de Kemp Groep in een aantal stappen zelf online samen te stellen. De demolitionmachines zijn met diverse sloop toebehoren leverbaar. De SK210D is bijvoorbeeld speciaal leverbaar voor de autosloop. Deze sloopkranen van Kobelco zijn bij uitstek geschikt voor sloopwerkzaamheden.Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.