Atlas 160W voor Loonbedrijf A.J. de Haan

Loonbedrijf A.J. de Haan uit Brandwijk heeft een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine (175W is het nieuw type) in ontvangst genomen. De Atlas is bij Kemp Groep in Tiel volledig naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd. Wij wensen A.J. de Haan veel werkplezier met deze zeer complete Atlas!

De mobiele Atlas graafmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 17,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De mobiele graafmachine op Nokian banden en met kunststof spatborden is door Kemp Groep compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a. een hydraulische snelwissel, Engcon draaikantelstuk inclusief grippermodule, centrale smering van Engcon en een grote stroppenkist. Verder is de machine voorzien van een trekhaak met koker in het schuifblad, treeplanken inclusief klompenhaken, extra LED-werkverlichting en stalen leidingen.

Start met het samenstellen van je nieuwe mobiele graafmachine!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.