mobiele graafmachines

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE Atlas en Schaeff LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Mobiele kraan

Ook voor een mobiele kraan kunt u bij ons terecht van kwalitatief hoogwaardig materieel en uitstekende service. Zo hebben wij nieuwe machines in ons assortiment van de topmerken Atlas en Schaeff maar u kunt bij ons ook terecht voor huur of tweedehands mobiele graafmachines. In onze showroom en demoruimte vindt u voor elk bouwproject de juiste mobiele kraan.

Nieuwe of gebruikte mobiele kraan?

Een sterke traditie die begint bij een goede service en een betrouwbaar product die tot op de dag van vandaag nog onze kernwaarden zijn. Naast Atlas beschikken wij over een assortiment mobiele kranen van Schaeff - uitsluitend topmerken. Deze kwalitatief hoogwaardige machines hebben wij ook tweedehands in ons assortiment. De sterke machines hebben al draaiuren achter de kiezen maar kunnen nog verschillende projecten meedraaien. Zoekt u een tijdelijke oplossing of een goedkopere wielgraafmachine met dezelfde power en voordelen? Kijkt u eens naar ons tweedehands aanbod.

Mobiele graafmachine van Kemp

Bij Kemp Groep bent u met topmerken, tweedehands machines en de mogelijkheid tot huren altijd aan het juiste adres voor de perfecte mobiele kraan om de klus te klaren. Wij helpen u graag een keuze maken met onze kennis van zaken en laten u ook graag zien en ervaren wat de machines kunnen in onze showroom en dmv demo-mogelijkheden. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u rekenen op een compleet leveringsprogramma en 24/7 storingsdienst.