Atlas 160W voor Graaf- machineverhuurbedrijf W. van Herk

Ter vervanging van een Atlas 150W uit 2014 heeft Graafmachineverhuurbedrijf W. van Herk uit Berkenwoude een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De Atlas is bij Kemp Groep in Bergschenhoek volledig naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd. Bram van Schilt, verkoopadviseur van Kemp Groep in Bergschenhoek, wenst Wilco van Herk opnieuw jaren draaiplezier met de Atlas!

De mobiele Atlas graafmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 17,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De mobiele graafmachine met Nokian banden en stalen spatborden is door Kemp Groep compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a. een Engcon draaikantelstuk inclusief grippermodule, dansonderdrukking op de grondarm en 27MC. Verder is de machine voorzien van een trekhaak in het schuifblad, treeplank, gereedschapskist, extra werkverlichting en een afsluitbare stroppenkist.

Graafmachineverhuurbedrijf W. van Herk
Wilco van Herk is een allrounder (ZZP) in het GWW-werk en verzorgd een diversiteit aan werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers in voornamelijk Zuidwest Nederland.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN KRAAN!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.