Geschiedenis Hans van Driel

Kemp GroepOver onsHans van Driel

Hans van Driel B.V. was bijna 75 jaar het gezicht van Atlas in Nederland. Een sterke traditie beginnende bij een goede service en een betrouwbaar product wordt tot op de dag van vandaag voortgezet na het samengaan met Kemp.

Begonnen in Kapel Avezaath en later verhuisd naar het industrieterrein 'Kellen' in Tiel. Een royaal opgezet terrein met kantoor, werkplaats, magazijn en showroom staat ten dienste van hetgeen 75 jaar geleden is begonnen. 

Het is alweer negen jaar geleden dat Royal Reesink de Kemp Groep en Hans van Driel samenbracht. Sinds 1 januari 2022 zijn Kemp Groep en Hans van Driel samen verder verdergegaan onder één naam: Kemp Groep. Lees hier meer over de geschiedenis van Kemp Groep

Bekijk hieronder de volledige tijdlijn 

Tijdlijn

1947

Oprichting als landbouwmechanisatiebedrijf. Dealer van Caterpillar en John Deere materieel.

1951

Start als importeur van Atlas materieel. De eerste mobiele graafmachine de weg naar de klant. In die jaren liep het hele dorp uit als Hans van Driel met een machine kwam demonstreren.

1971

Verhuizing naar Zoelensestraat in Kapel-Avezaath.

1980

Hans van Driel B.V. verhuist naar huidige locatie in Tiel aan de Marconistraat.

2013

Hans van Driel B.V. vindt aansluiting bij Royal Reesink en vormt samen met de Kemp Groep, Kemp | Hamme en Huur&Stuur B.V. de divisie Reesink Construction Equipment.

2017

Directiewisseling Reesink Construction Equipment Nederland. Arthur Plomp is de nieuwe directeur van Hans van Driel B.V.

2022

Kemp Groep en Hans van Driel samen verder onder de naam Kemp Groep