Shovels

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE Schaeff LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

shovels van SCHAEFF 

Schaeff wielladers staan erom bekend dat ze comfortabel, veelzijdig en betrouwbaar zijn. Het A-merk geeft veel aandacht aan een goede basis en nuttige verschillen in de onderlinge types. Zo zijn er Schaeff wielladers met een hoge rijsnelheid of wielladers die zuinig rijden of makkelijk naar eigen wens uit te breiden zijn met verschillende toebehoren, zoals een hoogkiepbak. Voor elk project is er een passende Schaeff wiellader. Bekijk hierboven snel welke types de Kemp Groep in het leveringsprogramma heeft zitten.

EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE SCHAEFF WIELLADER?

Een Schaeff wiellader is een mooie toevoeging aan uw machinepark. Wel kan het een grote investering zijn om in een keer een nieuwe wiellader aan te schaffen. Daarom bieden wij ook andere opties. U kunt kiezen voor een gebruikte Schaeff wiellader of om te huren als u een model ziet die u graag voor een specifiek project in zou willen zetten. In onze sterk groeiende verhuurtak Huur&Stuur bieden we u de mogelijkheid tot het huren van een Schaeff wiellader. Onze verhuurservice biedt apparaten zonder machinist.

SCHAEFF wiellader VAN Kemp groep

Met een Schaeff wiellader haalt u een van de beste wielladers in uw bedrijf. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom adviseren we u graag welke Schaeff wiellader het beste bij u past. De machine graag in actie zien? Dat kan! Naast onze showroom bevindt zich een demoterrein, zodat u met eigen ogen de mogelijkheden kan zien. Bij de Kemp Groep bent u bovendien verzekerd van een totaaloplossing: financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst.