rupsdumpers

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE BENS LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Rupsdumpers

Het belangrijkste voordeel van een rupsdumper is de begaanbaarheid op moeilijk terrein dankzij de rupsbanden. Een rupsdumper kan gebruikt worden voor grond, zand, grint en wat u ook maar wilt vervoeren en dumpen. Of u op zoek bent naar een goede nieuwe rupsdumper of u zoekt een tweedehands model - bij Kemp bent u aan het juiste adres. Kemp is namelijk: onovertroffen in grondverzetmaterieel.

Merken 

Bij Kemp vindt u in het assortiment verschillende merken. Elk van deze merken hebben hun eigen kracht: sommigen specialiseren zich in nóg betere begaanbaarheid op delicaat terrein, anderen op de draaihoek van de bestuurdersstoel en weer een ander op draagkracht. Wist u bijvoorbeeld dat de Bens 300R, KATO IC55 en alle Morooka's een Stage V motor hebben? Laat u adviseren door de verkoopadviseurs van Kemp die graag een passende rumpsdumper voor u vinden uit de volgende merken: BENS, Morooka en KATO

Welke rupsdumper past bij u?

Binnen het leveringsprogramma van de Kemp Groep vallen diverse typen rupsdumpers. Bekijk hieronder de belangrijkste verschillen om een indruk te krijgen welke machine het beste bij u past.

BENS 100R: Met een laadvermogen van 1.000 kg is dit het kleinste dumpertje in ons leveringsprogramma.

BENS 160R: Deze compacte krachtpatser heeft een laadvermogen van 1.600 en een gewicht van ruim 1,3 ton. 

BENS 300R: Deze milieuvriendelijke rupsdumper met Stage V motor heeft een laadvermogen van 3.000 kg en is daarmee breed inzetbaar; voor zowel de kleinere als grotere klussen. 

Kato IC55: Deze ruim 6,5 ton wegende Kato heeft een motorvermogen van 105 pk en een laadvermogen tot maar liefst 5.000 kg.

Morooka rupsdumpers: Rupsdumpers met 360 graden roterende bovenwagens om de schade aan de bodemstructuur te beperken. Het leveringsprogramma biedt breed inzetbare dumpers met laadvermogens van 4 tot 20 ton

Rupsdumper van Kemp

Kemp is een partner die een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten levert voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook op het gebied van een rupsdumper is uw vertrouwde Kemp hét adres. Met onze professionele service en zeer ruime openingstijden staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rumpsdumper voor uw bedrijf of project.

KOPEN, HUREN OF LEASEN?

Wist u dat u bij de Kemp Groep niet alleen terecht kunt voor kopen maar ook voor huren of leasen van rupsdumpers? Zo kunt u voor uw specifieke projecten de rupsdumper kiezen die perfect aansluit bij de taak voorhanden. Bovendien hoeft u niet direct een grote investering te doen om het apparaat voor uw eigen bedrijf te kopen, onderhouden en stallen. Onze adviseurs geven u graag inzicht in de mogelijkheden en de passende oplossing voor uw unieke project. Onze showroom van 20.000 m2 is direct gekoppeld aan ons hoofdkantoor en daarmee de perfecte plaats om u tijdens onze ruime openingstijden van dienst te zijn.