rupsdumpers

Rupsdumpers

Het belangrijkste voordeel van een rupsdumper is de begaanbaarheid op moeilijk terrein dankzij de rupsbanden. Een rupsdumper kan gebruikt worden voor grond, zand, grint en wat u ook maar wilt vervoeren en dumpen. Of u op zoek bent naar een goede nieuwe rupsdumper of u zoekt een tweedehands model - bij Kemp bent u aan het juiste adres. Kemp is namelijk: onovertroffen in grondverzetmaterieel.

Merken 

Bij Kemp vindt u in het assortiment verschillende merken. Elk van deze merken hebben hun eigen kracht: sommigen specialiseren zich in nóg betere begaanbaarheid op delicaat terrein, anderen op de draaihoek van de bestuurdersstoel en weer een ander op draagkracht. Wist u bijvoorbeeld dat de Canycom S300, KATO IC55 en alle Morooka's een Stage V motor hebben? Laat u adviseren door de verkoopadviseurs van Kemp die graag een passende rumpsdumper voor u vinden uit de volgende merken: Canycom, Morooka en KATO

Rupsdumper van Kemp

Kemp is een partner die een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten levert voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook op het gebied van een rupsdumper is uw vertrouwde Kemp hét adres. Met onze professionele service en zeer ruime openingstijden staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rumpsdumper voor uw bedrijf of project.

KOPEN, HUREN OF LEASEN?

Wist u dat u bij de Kemp Groep niet alleen terecht kunt voor kopen maar ook voor huren of leasen van rupsdumpers? Zo kunt u voor uw specifieke projecten de rupsdumper kiezen die perfect aansluit bij de taak voorhanden. Bovendien hoeft u niet direct een grote investering te doen om het apparaat voor uw eigen bedrijf te kopen, onderhouden en stallen. Onze adviseurs geven u graag inzicht in de mogelijkheden en de passende oplossing voor uw unieke project. Onze showroom van 20.000 m2 is direct gekoppeld aan ons hoofdkantoor en daarmee de perfecte plaats om u tijdens onze ruime openingstijden van dienst te zijn.