spoorwegmachines

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE ATLAS LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURE:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

de atlas spoorkranen

Een sterke traditie beginnende bij een goede service en een betrouwbaar product wordt tot op de dag van vandaag voorgezet. A-merk Atlas behoort niet voor niets bij de topmerken van de wereld: met een mobiele kraan van Atlas haal je een machine in huis voor uitstekende stabiliteit voor maximale prestaties, met een ideale gewichtsverdeling en de mogelijkheid om in effectief elke omstandigheid gebruikt te worden. 

WELKe ATLAS spoorwegmachine PAST BIJ U?

Met deze kennis van zaken en onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste kraan voor uw bedrijf of specifieke project. Wist u dat álle Atlas mobiele kranen bekend staan om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en een onderhoudsvriendelijk karakter? Wij vertellen u graag over de andere verschillen die de modellen zoals de 160Wsr en de 180Wsr maken wie ze zijn. In onze showroom kunt u ze met eigen ogen bekijken. 

ATLAS machine voor op het spoor KOPEN?

U wilt een Atlas spoorkraan kopen? Kemp Groep opereert wij vanuit vijf vestigingen in Nederland - wij zijn dus altijd in de buurt. Heeft u uw al keuze gemaakt? Dan kunt u bij de Kemp Groep rekenen op een compleet leveringsprogramma en 24/7 storingsdienst.