Bomag wegenbouwmaterieel

DOWNLOAD HIER DE NIEUWSTE BOMAG LEVERINGSPROGRAMMA BROCHURES:

Liever een exemplaar in handen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Via deze pagina heeft u toegang tot alle productinformatie van BOMAG machines. Met circa 15 BOMAG dealers is Nederland compleet afgedekt en is er ook altijd een service locatie bij u in de buurt. BOMAG is al meer dan 60 jaar marktleider in de grond, weg en waterbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren. Kemp-Groep is dan ook trotse Bomag dealer.

Machines van absolute topkwaliteit met een lange levensduur, wereldwijd de nummer 1 in verdichting!

 

Kemp Groep officiële dealer van Bomag

Kemp biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw. Wij leveren een aantal topmerken en mogen ons met trots de officiële dealer van Bomag noemen! Wij huizen een aantal medewerkers voor de verkoop en service van Bomag waardoor u verzekerd bent van absolute dieptekennis en liefde voor het vak en merk. Op ons terrein van 20.000 m2 hebben wij ons hoofdkantoor en onze showroom aan elkaar gekoppeld om u op een ideale manier van dienst te zijn. Hier kunt u onze topmachines bekijken, ons tweedehands assortiment ontdekken en eventueel gewenst een demo aanvragen.

Bomag

Bomag mag zich al meer dan 60 jaar dé marktleider in grond-, weg- en waterbouw noemen. Dit vooruitstrevende merk werkt continu aan de technische verbetering van de machines en realiseren daarnaast nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker. De machines van Bomag zijn van absolute topkwaliteit. U kunt hierbij rekenen op onder andere een lange levensduur. De kwaliteit ziet u terug in elke machine van Bomag. Kijk bijvoorbeeld naar de Bomag stampers: eenvoudig te bedienen, robuust en degelijk gebouwd. De Bomag verdichtingsmachines zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Uitgebreid Bomag leveringsprogramma

In onze showroom kunt u tijdens ruime openingstijden op uw gemak ons assortiment Bomag bekijken. Met onze transportmogelijkheden is het altijd mogelijk uw machines op te halen of af te leveren in Nederland en België. Bomag: wereldwijd de nummer 1 in verdichting!