Kobelco SK85MSR-7 met stelgiek voor Kennis

Kennis Grondwerken uit Rijsbergen heeft opnieuw een Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. Deze Kobelco SK85MSR-7 is uitgerust met een tweedelige giek. Dit zorgt voor meer graafbereik, maakt de machine nog flexibeler en bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Kemp Groep wenst Kennis weer veel werkplezier met de Kobelco!

 

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine met tweedelige giek biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 2PB is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel. De machine is opgebouwd met gereedschapskist op de onderwagen, geblindeerde ruiten, een schop op het schuifblad, extra LED-werkverlichting en toplampjes in de lampenbeugel.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs

U kunt ook uw eigen Kobelco zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.