Wederom kiest Pepels voor Kobelco

Onlangs heeft Paul Pepels uit Urmond (Limburg) een Kobelco met verstelbare giek in ontvangst genomen. Paul Pepels: “Deze machine is van alle gemakken voorzien, zodat geen uitdaging te groot is. Het resultaat mag er wezen”. Machinist Hans gaat vanaf maandag met deze nieuwe rupsgraafmachine op Chemelot aan de slag. Veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco SK85MSR-7 2PB!

De Kobelco SK85MSR-7 2PB rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk.

De compact draaiende Kobelco SK85MSR-7 rupskraan met hydraulische verstelbare giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Met een stelgiek heeft u meer graafbereik en bent u flexibeler tijdens het lossen in een laadbak of het werken met een hydraulisch uitrustingsstuk.

Deze Kobelco SK85MSR-7 2PB is door de Kemp Groep o.a. voorzien van een SMP draaikantelstuk met grijpermodule, FreshFilter Overdruksysteem, slangbreuk op de bakcilinder en een extra contragewicht (+ 300 kg). Ook is de machine voorzien van diverse praktische opties, zoals een opklapbare treeplank voor de cabinedeur en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast uitgerust met een startonderbreker, een veiligheidspakket, extra werkverlichting aan de binnenzijde van de lepelsteel en op de cabine. De machine is in de opvallende bedrijfskleuren van Pepels geleverd, voorzien van belettering én geblindeerde ruiten.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Over Pepels
Pepels B.V. werd in 1977 opgericht door J.H. Pepels. Toentertijd bestonden de kernactiviteiten uit machineverhuur en straatwerk. In het bestaan van ruim veertig jaar, met ondertussen de overname van de tweede generatie (P. Pepels), is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio, als het gaat om grondwerk, transport en machineverhuur. Dankzij het totaalpakket aan diensten dat Pepels aanbiedt, hoeven de klanten, zakelijk of particulier, geen omkijken te hebben naar de werkzaamheden. Kijk op www.pepels.nl voor alle diensten, meer informatie en de mogelijkheden.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.