Wederom BOMAG voor Gebr. Jansen B.V.

Gebr. Jansen B.V. uit Dongen heeft een BOMAG combiwals in ontvangst genomen. Eerder leverde Kemp Groep al een BW120AD-5 tandemwals en twee BOMAG BW174AP-5 hybride asfaltwalsen aan Gebr. Jansen B.V. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BOMAG BW138AC-5 combiwals flexibel inzetbaar.

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en vier banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar, Door de Thermische schorten blijft de warmte langer rondom de banden hangen, hierdoor blijven deze beter op temperatuur en voorkomt dat er onnodig asfalt blijft plakken aan de band, verder voorzien van een hydraulische kantensnijder met aandrukrollen, asfalt-temperatuurmeter, verkeersverlichting, rolverlichting en een afneembare zwaailamp.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Gebr. Jansen B.V.
Gebroeders Jansen verhuurt materieel zoals asfalteermachines, walsen, et cetera, maar ook vakkundige personeel staat klaar om u te helpen. Voor elke situatie hebben zij een passende oplossing door de combinatie van een groot machinepark inclusief eigen transport en een vakkundig team. Asfalteren is een echte passie. Gebr. Jansen werkt graag samen om de infrastructuur te verbeteren of te onderhouden. Zowel in het binnen- als buitenland. Kijk op www.gebroedersjansen.eu voor meer informatie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.