W. Verburg blijft trouw aan Kobelco

Loonbedrijf W. Verburg Waarder heeft onlangs een Kobelco SK75SR-7 in ontvangst genomen. Het machinepark van Verburg omvat al meerdere Kobelco’s, waaronder een SK130LC-11. De rupsgraafmachine is o.a. opgebouwd met draaikantelstuk incl. lasthaak, automatisch smeersysteem en extra functies. Wij wensen W. Verburg wederom veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Uitrusting

De nieuwe Kobelco is door de professionals van Kemp Groep De Meern opgebouwd naar wensen en eisen van W. Verburg. Denk hierbij o.a. aan een ST10 draaikantelstuk incl. lasthaak, een automatisch smeersysteem, kruisbediening t.b.v. de bediening van de verlenggiek en een lekolie leiding.

Daarnaast is de machine voorzien van verschillende praktische uitrustingen, zoals een gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplank voor de cabinedeur met klompenhaken, geblindeerde ruiten, een lasthaak op de lepelsteel en extra LED-werkverlichting. Verder is de machine afgeleverd met een brede bak met voorzetmes.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Loonbedrijf W. Verburg

Loonbedrijf W. Verburg is al 70 jaar actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, cultuurtechniek en het agrarische loonwerk. Voor zowel grote GWW-projecten bij aannemers, als kleine (tuin)projecten bij particulieren bent u bij Verburg aan het juiste adres. Kijk op www.loonbedrijfwverburg.nl voor meer informatie.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.