Van Groningen gaat voor de bewezen kwaliteit van Kobelco!

Trouwe Kobelco klant Van Groningen Sloopwerken uit Middelharnis heeft wederom twee rupsgraafmachines in gebruik genomen. Kemp Groep leverde deze keer een Kobelco SK75SR-7 en een Kobelco SK270SRLC-5E. Onlangs nam Van Groningen ook al een SK400DLC-10E sloopgraafmachine in gebruik. Kemp Groep dankt Van Groningen wederom voor het vertrouwen!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist.

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote effici├źntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De Kobelco SK270SRLC-5E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 170 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De Kobelco SK270SRLC-5E met afgeschuinde rupsplaten en de Kobelco SK75SR-7 zijn compleet uitgerust naar wens van Van Groningen. Beide machines zijn uitgerust met een automatische Oil-Quick snelwissel, FreshFilter overdruksysteem, NTZ fijnfilter, automatisch smeersysteem en een startonderbreker. Ook werden de machines voorzien van voetpedalen t.b.v. extra functies, een gereedschapskist op de onderwagen, bakcilinder bescherming, extra werkverlichting, een zwaailamp op de cabine en een veiligheidspakket. De rupsgraafmachines zijn afgeleverd in de opvallende gele bedrijfskleur van Van Groningen en voorzien van bedrijfsbelettering.

Over Van Groningen Sloopwerken
In ruim 25 jaar is Van Groningen Sloopwerken uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met liefde vragen zij sloopvergunningen aan, halen zij gebouwen naar beneden, verwijderen ze asbest, maken ze grond bouwrijp en leveren ze menggranulaat. Als betrouwbare partner van overheidsinstellingen, woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Kijk op www.vangroningensloopwerken.nl voor meer informatie.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt nu uw eigen graafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.