Van der Heijden gaat voor Kobelco

Deze zeer compleet uitgeruste Kobelco SK75SR-7 is afgeleverd bij VOF Van der Heijden. Dit Loon-, Grondverzet- & Kraanverhuur bedrijf uit Kapel-Avezaath (Gelderland) vervangt hiermee een Hyundai Robex55-9A. Wij wensen Van der Heijden veel werkplezier met deze mooie machine!

De compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Uitrusting

De nieuwe Kobelco is door Kemp Groep in Tiel naar de wensen en eisen van Van der Heijden opgebouwd. Denk hierbij o.a. aan een Engcon draaikantelstuk met geïntegreerde grijper, een hydraulische snelwissel van Engcon en GPS rotatiesensor van Engcon.

Daarnaast een automatisch smeersysteem, overdruk voorbereiding, Leica 3D-GPS voorbereiding met kantelbaksensor, mechanische adapter S45-CW10, slangbreuk op de bakcilinder, maaikorffunctie door de rotatieleidingen, kruisbediening t.b.v. de bediening van de verlenggiek, lekolie leiding en een veiligheidspakket.

Verder werd de rupsgraafmachine voorzien van verschillende praktische uitrustingen, zoals een gereedschapskist op de onderwagen, treeplankje met klompenhaken voor de cabinedeur, extra lasthaak binnenzijde lepelsteel, BMWT startonderbreker, geblindeerde ruiten, extra werkverlichting aan de lepelsteel en op de cabine en sierlampjes. Om de machine efficiënt in te kunnen zetten een brede bak, een graafbak 80 cm, een banaanbak, een puinriek en palletvorken.

Over VOF Van der Heijden

VOF Van der Heijden is een veelzijdig bedrijf met specialisaties in loonwerk, grondverzet en kraanverhuur. In het grondverzet kunnen zijn ze u de klant op vele wijzen van dienst zijn. Veelvoorkomende werkzaamheden van Van der Heijden zijn het aannemen van projecten, shovel-, kraan-, en dumperwerkzaamheden, aanleggen van bestratingen en rioleringen. Daarnaast leveren ze ook zand, puin en grond. Kijk op www.vofvanderheijden.nl voor meer informatie en alle projecten.

Start met samenstellen van een nieuwe graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.