Van der Ent kiest opnieuw voor een Atlas 160W

Loon- en Grondverzetbedrijf van der Ent en zn uit Poortugaal (Rotterdam) heeft wederom een Atlas 160W mobiele graafmachine aan het machinepark toegevoegd. Kemp Groep dankt Van der Ent wederom voor het vertrouwen en wenst hen veel plezier met de nieuwe Atlas.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 160W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), sloopwerken en dergelijke. De Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W met Nokian banden en stalen spatborden is door Kemp Groep in De Meern volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Loon- en Grondverzetbedrijf van der Ent en zn V.O.F. Denk hierbij aan o.a.: een elektrische brandstofvulpomp, hydraulische snelwissel, FreshFilter overdruksysteem, stekkerdoos op de bovenwagen, dansonderdrukking, BMWT startonderbreker en een dubbele snelwisselfuctie.

Over Loon- en Grondverzetbedrijf van der Ent

Loon- en Grondverzetbedrijf van der Ent en zn is gelegen in Poortugaal, onder de rook van Rotterdam. De bedrijfsspecialisaties liggen voornamelijk in de petrochemie, agrarische sector en de aannemerij. Van der Ent heeft een ruim aanbod in graafmachines en tractoren met verschillende uitrustingsstukken en werktuigen. Ze zijn actief in het uitvoeren van grondwerken, waaronder fundaties uitgraven, tuinen egaliseren, beschoeiing zetten en bomen rooien. Maar ook ploegen, zaaien, kunstmest strooien, grasmaaien, klepelen, baggeren en sloten reinigen behoren tot de werkzaamheden. Dit wordt uitgevoerd voor onder andere omliggende gemeenten, natuurorganisaties, aannemersbedrijven en particulieren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de machines van Van der Ent te huren. Kijk op www.machineverhuurrotterdam.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.