Tweede Kobelco voor Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen

Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen uit Witharen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK28SR-6E  minigraver in ontvangst genomen. Dit is naast de Kobelco SK10SE-2E alweerde tweede Kobelco minigraver voor Arjan. Wij wensen Arjan van der Veen ook met deze minigraafmachine veel werkplezier!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

Kemp Groep heeft deze Kobelco SK28SR-6E voor Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen voorzien van onder andere extra functies, een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken.

Over Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen
Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen is gevestigd in Witharen (gemeente Ommen) en ondertussen al bijna 20 jaar actief in de hoveniersbranche. Het is een jong bedrijf met een leuk team van in totaal 9 personen. Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen doet veel in de aanleg en onderhoud van tuinen. Kijk op www.hoveniersbedrijfarjanvanderveen.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK28SR-6E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.