Tweede Kobelco SK17SR-3E voor Donker Groen

Donker Groen uit Rotterdam, onderdeel van Donker Groep uit Sneek,heeft wederom een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine met cabine in ontvangst genomen. Eerder ontving de vestiging van Donker Groen in Tiel eenzelfde minigraver. Kemp Groep wenst Donker Groen heel veel draaiplezier met deze Kobelco minigraver!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR-3E een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, rotatiefunctie en extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met een banaanbak, graafbak, brede bak, Digga grondboorunit inclusief twee boren. Voor een perfecte aflevering heeft de marketingafdeling van Kemp Groep de minigraver voorzien van belettering.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Donker Groep
Donker Groep uit Sneek realiseert groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Donker Groep ontwerpt, realiseert en beheert deze belevingen vanuit gedrevenheid en vakmanschap. Men gelooft bij Donker Groep in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert namelijk ruimte, geeft energie en draagt bij aan een gezond en positief leven. Daarom wordt het steeds belangrijker om binnen- en buitenruimten duurzaam in te richten. Kijk op www.donkergroep.com voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.