Twee Kobelco minigravers voor Gebroeders De Vree B.V.

Onlangs heeft de firma Gebr. de Vree twee Kobelco minigravers in gebruik genomen. Kemp Groep leverde een Kobelco SK10SR-2E en een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine aan het bedrijf uit Maurik. Beide machines zijn uitgerust met een hydraulische snelwissel en complete bakkenset met brede bak, graafbak, banaanbak, sloopsorteergrijper en puinriek. De nieuwe SK10SR-2E vervangt een SK10SR-2E minigraver van 10 jaar oud met ruim 3.000 uur op de teller. 

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie?

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR-3E een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Over Gebroeders De Vree B.V.
Gebroeders De Vree B.V. uit Maurik heeft zich gespecialiseerd op verschillende gebieden. Naast grondwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden is De Vree ook een Allround hoveniersbedrijf. Tot de werkzaamheden behoren onder andere renovatie en mutatiesloop, restauratiesloop, diamantboren en zagen, grondwerken, straatwerken en leveren van grondstoffen (zand, tuingrond, grind, split en puingranulaat). Tevens verhuurt Gebr. de Vree B.V. afval containers aan bedrijven en particulieren. Kijk op www.gebroedersdevree.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.