SK85MSR-7 rupsgraafmachine voor Janssen Group

Janssen Group uit Maastricht heeft een Kobelco SK85MSR-7 rups graafmachine in gebruik genomen via Kemp Groep in De Meern. De rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, 24V stekker, centrale smering en een Fresh Filter overdruksysteem. Wij wensen Janssen Group veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 is door de Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, snelwisselfunctie, 27MC, 24V stekker, centrale smering, Fresh Filter overdruksysteem, afneembare treeplank bij de cabinedeur en een gereedschapskist op de onderwagen.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Janssen Group

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Ze zijn actief in de Benelux en Duitsland. Als familiebedrijf bestaan ze al sinds 1965. Het jarenlange vakmanschap ligt momenteel in handen van de derde generatie. Met een frisse visie werken ze gedegen en innovatief aan projecten. Bij Janssen Group werken 130 medewerkers met een modern machinepark van circa 110 eenheden. Ze bezitten een eigen intermodale up-to-date inrichting voor op-en overslag en recycling. Kijk op janssen-group.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.