SK140SRLC-7 met verlengde giek voor Van der Meulen

Familiebedrijf Van der Meulen Suwald heeft een Kobelco SK140SRLC-7 met verlengde giek in ontvangst genomen. De nieuwe 15-tonner wordt, ondanks zijn geringe afmetingen, geprezen voor zijn kracht en flexibele inzet. De door Pladdet verlengde giek van deze rupsgraafmachine heeft een bereik van circa 11 meter!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De graafkracht bedraagt maar liefst 105,4 kN. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De compact draaiende SK140SRLC-7 is door de professionals van Kemp Groep in De Meern uitgerust met verlengde lepelsteel en momoboom. De rupsgraafmachine staat op 900 mm brede, gekromde rupsplaten. Daarnaast is de machine uitgerust met hydraulische snelwissel, maaikorffunctie, lekolie leiding en automatisch smeersysteem. Verder voorzien van een opklapbare treeplank voor de cabinedeur, een gereedschapskist op de onderwagen en geblindeerde achterruit en zijruiten.

Over Van der Meulen
Als Grond-, Weg-, en Waterbouw specialist met ruime ervaring in het adviseren en realiseren van projecten voor diverse opdrachtgevers is Van der Meulen Suwald uitgegroeid tot een betrouwbare partner die veel kennis en vaardigheden in huis heeft. Het familiebedrijf bevat veel kennis en vaardigheden die kleinschalige tot grote projecten op professionele wijze aanpakt en afrondt. Kijk op vandermeulensuwald.nl voor meer informatie en alle projecten.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen