SK10SR-2E uit voorraad geleverd aan De Jong

De Jong Groen & Waterwerken uit Kamerik heeft een nieuwe Kobelco SK10SR-2E in ontvangst genomen. Kemp Groep leverde deze minigraver uit voorraad en heeft de machine voorzien van een hydraulische snelwissel, ledverlichting, rotatiefunctie en twee bakken.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

De Kobelco SK10SR-2E is door Kemp Groep in De Meern uitgerust met hydraulische snelwissel, ledverlichting, rotatiefunctie van het giekzwenkpedaal. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met twee bakken: een banaanbak en een brede bak.

Over De Jong
De Jong dé specialist op het gebied van groen en waterwerk in het Groene Hart. Ze werken voor zowel de particulier als zakelijke klanten voor uiteenlopende groen en water projecten. Het bedrijf denkt graag met u mee en maakt uw wensen werkelijkheid. U kunt hen inschakelen voor een tuinontwerp en het aanleggen van uw droomtuin met veranda of overkapping. Naast deze werkzaamheden plaatsen ze beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers bruggen en hekken. Maatwerk is voor De Jong heel gewoon. Kijk op gerbendejong.nl voor meer informatie en alle werkzaamheden.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Personaliseer jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.