Opnieuw Kobelco SK10SR-2E minigravers voor Eijsink

Eijsink Machinery heeft de 20e(!) Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. Kemp Groep leverde wederom twee SK10SR-2E minigraafmachines aan het verhuurbedrijf uit Haaksbergen. De Kobelco’s zijn ‘hufterproof’ en worden probleemloos toegevoegd aan het verhuurprogramma van Eijsink.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E. In de eigen werkplaats van Eijsink in Haaksbergen worden deze minigravers voorzien van een hydraulische snelwissel.

Over Eijsink

Naast de verhuur van het kleinere segment grondverzetmaterieel is Eijsink Machinery uit Haaksbergen gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte machines. Kijk op www.eijsinkmachinery.nl voor meer informatie en het volledige verhuurprogramma.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.