Opnieuw Kobelco minigravers voor Van ‘t Hek

De firma Van ‘t Hek heeft maar liefst vier Kobelco SK58SRX-7 minigravers in gebruik genomen. De SK58SRX-7 is het nieuwste type minigraafmachine van Kobelco en vervangt daarmee de SK55SRX-6 van Kobelco. Kemp Groep leverde deze Stage V minigravers met canopy. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe minigravers!

“De nieuwe standaard in minigravers”. Kobelco heeft weer een grote stap gezet met de nieuwe Kobelco SK58SRX-7. De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met kleurenscherm, luxe draaiknoppen en airconditioning. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

Over Gebr. van ’t Hek

Het bedrijf is opgericht in 1945 door Theo van ’t Hek die op het onderstel van een oude vrachtwagen een graafmachine bouwt. Gebr. van ’t Hek uit Zuidoostbeemster is een allround funderingsbedrijf, gespecialiseerd in werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad. Daarnaast maken zij onderdeel uit van de Van ’t Hek Groep, een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Als familiebedrijf is Gebr. van ‘t Hek sterk gericht op de lange termijn en stevig geworteld in de regio Waterland. Kijk op www.vanthek.nl voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK58SRX-7 minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.