Opnieuw Kobelco graafmachines voor Verweij

Opnieuw heeft M. Verweij B.V. uit Nieuwer ter Aa Kobelco graafmachines toegevoegd aan het machinepark. Naast een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine ook een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine. Wij wensen Verweij weer veel werkplezier met de nieuwe Kobelco machines!

Kobelco SK10SR-2E
De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Kobelco SK75SR-7
De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De cabine kenmerkt zich door de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen.

De Kobelco SK75SR-7 van Verweij is o.a. opgebouwd met een Engcon draaikantelstuk met grijpermodule, extra contragewicht, automatisch smeersysteem, gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. Daarnaast zijn beide machines afgeleverd met extra bakken en door Kemp Groep voorzien van belettering.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Over M. Verweij B.V.  Grond- en Waterwerk
De werkzaamheden van M. Verweij B.V. variëren van het bouw- en woonrijpmaken van terreinen, baggeren van watergangen tot het graven van bouwputten en het aanbrengen van verhardingen. Voor de werkzaamheden vanaf het water wordt gebruik gemaakt van pontons. Het machinepark bestaat uit onder andere rupsgraafmachines, midigraafmachines, tractoren, een rupsdumper en een shovel. Daarnaast kunnen de machines worden uitgerust met diverse uitrustingstukken, zoals een trilblok, sloophamer, sorteergrijper, vacuümunit en diverse soorten kantelbakken. Tevens kunt bij M. Verweij terecht voor de levering van onder andere zand, grond, rij- en betonplaten. Kijk op www.oukoop46.nl/MVerweij-BV-Grond---en-Waterwerk-Nieuwer-Ter-Aa/ voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.