Opnieuw een Kobelco SK17SR-3E voor Van der Flier

Van der Flier uit Winschoten heeft opnieuw een Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine is door Kemp Groep in Ommen uitgerust met een hydraulische snelwissel, hoogtebegrenzing en is afgeleverd met extra bakken. Kemp Groep wenst Mark en Kor van der Flier ook met deze Kobelco weer heel veel werkplezier!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR-3E een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van der Flier
Van der Flier is specialist op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn zij te vinden op het water met maaiboten, op moeilijk bereikbare plekken met zandblaasauto en zie je hen langs de weg met grondzuigauto’s. Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn belangrijke pijlers voor deze firma. Dankzij jarenlange ervaring in grondwerken, waterwerken en zuigtechniek hebben zij een schat aan kennis opgebouwd. Kijk op www.vanderfliergroep.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze minigraver, de Kobelco SK17SR-3E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.