Opnieuw een Atlas 160W voor Gebr. Verhoeven

Gebr. Verhoeven uit Velddriel heeft opnieuw een zeer compleet uitgeruste Atlas 160W blue mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Kemp Groep wenst Gebr. Verhoeven weer veel werkplezier met deze prachtige Atlas!

De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De machine zal zowel op het eigen terrein als op locatie ingezet worden bij sloopwerkzaamheden.

Uitrusting
Deze Atlas 160W is voorzien van heel veel extra’s. Denk hierbij aan o.a.: stalen spatborden, gereedschapskisten met lades op de onderwagen, Engcon draaikantelstuk, centrale smering, centrale smering, voorbereiding BM Air overdruk, voorbereiding GPS Trimble 3D en nog veel meer. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 160W met de machine-configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Over Gebr. Verhoeven
Uw grond-, weg- en waterbouw is bij Gebr. Verhoeven in goede handen. Al sinds 1970 is Verhoeven gespecialiseerd in GWW. Bij Gebr. Verhoeven hechten ze enorm veel waarde aan kwaliteit, respect en betrouwbaarheid. U doet zaken met een partner waar u van op aan kunt. Die voortdurend bezig is zichzelf te verbeteren op allerlei gebieden, maar niet in het laatst op zaken als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Kijk op https://www.verhoeven.info/ voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.