Opnieuw een Atlas 150W voor Van Garderen

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen uit Amerongen heeft via Kemp Groep in Tiel een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze vervangt een Atlas 150W uit 2015. Wij wensen Wilco Peters opnieuw jaren draaiplezier met deze nieuwe Atlas!
  

Naast sterk, stabiel en zuinig is de Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine en vernieuwde Climate Control. De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw. min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De mobiele graafmachine is in Tiel vakkundig opgebouwd door onze professionals, voorzien van o.a. een Engcon draai/kantelstuk met grijpermodule, extra gereedschapskist aan de onderwagen, trekhaak verzonken in het schuifblad, centrale smering, treeplank met klompenhaken en een 360 graden camerasysteem. 

Over Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen
Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen verhuurt zich hoofdzakelijk aan aannemers voor alle voorkomende werkzaamheden in de GWW-branche maar draait zijn hand ook niet om voor sloopwerkzaamheden en werkzaamheden voor het waterschap.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een (vrijblijvende) offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.