Opnieuw BOMAG BW120AD-5 voor Zwammerdam

Zwammerdam Groep uit Bodegraven heeft, via Kemp Groep in De Meern, opnieuw een BOMAG BW120AD-5 in ontvangst genomen. Deze BOMAG tandemwals vervangt een Dynapac CC122. Kemp Groep wenst Zwammerdam veel werkplezier met de BOMAG machines.

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en werkbreedte van 1.200 mm. Het meetsysteem van BOMAG, de Economizer, geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze al tijdens het verdichten inzicht in de bodemdichtheid, in combinatie met de asfalttemperatuurmeter maakt dit het verdichten eenvoudiger en nauwkeuriger. De tandemwals is compleet uitgerust met hydraulische kantensnijder inclusief: snijmes, cilindrische kant-rol en conische aandrukrol.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Over Zwammerdam Groep
De Zwammerdam Groep sinds 1963 actief in de wegenbouw. Asfalteren is de kernactiviteit. naast asfalteren zijn ook andere aspecten van de wegenbouw vertrouwd terrein, zoals verhardingen door beton(platen), oplossingen voor gladde terreinen, bermen, bestrating, grond- en rioolwerk. Asfalteren is de kernactiviteit van de Zwammerdam Groep. Zowel de aanleg als onderhoud en reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het grondwerk, het aanbrengen van riolering en fundering, tot aan de asfaltconstructie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.