Mart Berg stapt over op Kobelco

Mart Berg Grondverzet en Leidingwerk uit Maasdijk heeft een Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. Deze Kobelco is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, een gereedschapskist in de schuif en extra werkverlichting. Kemp Groep wenst Mart Berg heel veel werkplezier met deze nieuwe rupsgraafmachine!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk.

Deze Kobelco SK85MSR-7 voor Mart Berg Grondverzet en Leidingwerk is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, extra drukloze retour t.b.v. het trilblok, gereedschapskist in de schuif, afneembare treeplank en extra werkverlichting op de cabine, de giek en op de lepelsteel.

Over Mart Berg

De firma Mart Berg Grondverzet en Leidingwerk is gevestigd in Maasdijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere graafwerkzaamheden, PVC leidingwerk, HPE spiegellassen, electrolassen en beschoeiingswerk. Tevens geeft Mart Berg advies en begeleiding in kasgraafwerkzaamheden en in de watertechniek.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.