Kobelco SK85MSR-7 voor Waterschap Vallei en Veluwe

Deze compleet uitgeruste Kobelco SK85MSR-7 is onlangs afgeleverd bij Waterschap Vallei en Veluwe. De compact draaiende rupsgraafmachine werd voorzien van een Engcon hydraulische snelwissel en een Engcon draaikantelstuk en is afgeleverd met een Engcon puinriek en een Engcon sorteergrijper. Kemp Groep wenst Waterschap Vallei en Veluwe veel werkplezier met deze mooie Kobelco.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

uitrusting

De Kobelco SK85MSR-7 is naar eisen en wensen opgebouwd door de professionals in De Meern. Denk hierbij onder andere aan een Engcon hydraulische snelwissel, Engcon draaikantelstuk, maaikorffunctie, kruisbediening t.b.v. de bediening van de verlenggiek. De machine is afgeleverd met een Engcon puinriek en een Engcon sorteergrijper. Daarnaast werd de SK85MSR-7 uitgerust met een automatisch smeersysteem, extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, extra werverlichting, een gereedschapskist in de schuif en een extra camera op de lepelsteel.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.