Kobelco SK85MSR-7 voor Senden

Loon- en Grondverzetbedrijf Senden B.V. uit Ubachsberg heeft een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in gebruik genomen. Voor een flexibele inzet is de Kobelco uitgerust met een Engcon draaikantelstuk. Kemp Groep wenst Senden veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. De Kobelco SK85MSR-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is bijzonder stabiel. De Yanmar motor kenmerkt zich door een vermogen van 73 pk bij een toerental van 2.100 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor ook goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK85MSR-7 van Loon- en grondverzetbedrijf Senden B.V. is o.a. uitgerust met een Engcon draaikantelstuk, automatisch smeersysteem, Freshfilter overdruksysteem, extra contragewicht, opklapbare treeplank, gereedschapskist in de schuif, extra lasthaak en LED-werkverlichting.

Over Loon- en Grondverzetbedrijf Senden B.V.
Loon- en Grondverzetbedrijf Senden B.V. in Ubachsberg is gespecialiseerd in werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw en thuis in het traditionele agrarisch loonwerk. Kijk op www.loonbedrijfsenden.nl voor meer informatie.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.