Kobelco SK85MSR-7 voor Loonbedrijf Fa. Wassenaar

Loonbedrijf Fa. Wassenaar uit Deinumheeft onlangs, via Kemp Groep in Ommen, een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachinein ontvangst genomen. Na acht jaar neemt machinist Anko Visser, een echte Kobelco ambassadeur, deze nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in gebruik. Wij wensen Anko weer veel werkplezier met de Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 is door professionals van Kemp Groep in Ommen o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel en een SMP draaikantelstuk incl. lasthaak. De machine is voorzien van een maaikorffunctie, kruisbediening, overdrukvoorbereiding incl. frame en een opklapbare treeplank met klompenhaken. Daarnaast is deze rupsgraafmachine afgeleverd met een brede bak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Loonbedrijf Fa. Wassenaar
Loonbedrijf Fa. Wassenaaruit Deinum biedt een ruim dienstenaanbod aan in (agrarisch) loonwerk, gespecialiseerd in grondverzet- en kraanwerkzaamheden. Fa. Wassenaar is voornamelijk werkzaam in Friesland voor particulieren, bedrijven, agrarische bedrijven en overheidsinstellingen. Kijk op www.loonbedrijfwassenaar.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.