Kobelco SK85MSR-7 voor Damgraven

Damgraven uit Oostdijk heeft een nieuwe Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. De machine is o.a. opgebouwd met draaikantelstuk, automatische smering en extra LED-werkverlichting. Kemp Groep wenst Damgraven veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

De Kobelco SK85MSR-7 van Damgraven is naar eisen en wensen opgebouwd door de professionals in De Meern. De machine is voorzien van een draaikantelstuk met gripper, telescopische cilinders, automatische smering, opklapbare treeplank voor de cabinedeur, geblindeerde ruiten, extra LED-werkverlichting en klompenhaken. Daarnaast is de rupsgraafmachine afgeleverd met brede bak. 

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.