Kobelco SK85MSR-7 met verlengde giek voor Waterschap D.O.D.

Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De giek van de Kobelco SK85MSR-7 is verlengd ter bevordering van maaiwerkzaamheden. Voor een extra flexibele inzet is de machine uitgerust met een hydraulische snelwissel en afgeleverd met een Herder maaikorf, een trilblok en drie aangepaste bakken. Op de foto van links naar rechts; Bertwin Post, Henk ten Klooster, Herman Beugeling en Harry Swiers.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 met verlengde giek is door de Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel. Daarnaast is de machine uitgerust met maaikorffunctie, kruisbediening voor de verlenggiek, slangbreuk op de bakcilinder en automatisch smeersysteem. Daarnaast nog wat praktische uitrustingen, zoals: een extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, extra led werkverlichting, opklapbare treeplank voor cabinedeur, gereedschapskist in de schuif.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Over Waterschap Drents Overijsselse Delta (D.O.D)
Het beheergebied van het Waterschap Drents Overijsselse Delta (D.O.D) is 255.105 hectare groot, met circa 580.000 inwoners, verdeeld over 22 gemeenten. De diagonale afstand van Deventer naar Assen is 90 kilometer. Het gebied heeft 7.045 kilometer watergangen en 872 kilometer waterkeringen. Er zijn 16 rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI ’s), 346 gemalen, 1.005 dijken en maar liefst 1.973 stuwen. Kijk op www.wdodelta.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.