Opnieuw een Kobelco SK85MSR-7 voor Daniel Blokland

Daniel Blokland Kraanverhuur BV heeft een Kobelco SK85MSR-7 2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. Kemp Groep leverde vorig jaar ook al een SK85MSR-7 aan het bedrijf uit Langerak. Dit keer uitgerust met een tweedelige giek, wat de machine nog flexibeler maakt en bij uitstek geschikt maakt voor het werken in krappe ruimtes. Met een stelgiek heeft u meer graafbereik en bent u flexibeler tijdens het lossen in een laadbak of het werken met een hydraulisch uitrustingsstuk.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine met tweedelige giek biedt superieure prestaties met veel vermogen en een hoge snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de Stage V-emissienormen en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De ruim 9,0 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco SK85MSR-7 2PB is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, een Fresh Filter overdruk systeem, lekolie leiding, extra werkverlichting en belettering. Daarnaast is deze rupsgraafmachine voor Daniel Blokland Kraanverhuur BV afgeleverd met een brede bak en een graafbak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Over Daniel Blokland Kraanverhuur BV
Naast Kobelco (mini)graafmachines heeft Daniel Blokland via Kemp Groep ook mobiele graafmachines, een asfaltwals en verschillende grotere graafmachines in gebruik genomen. Daniel Blokland begon twintig jaar geleden met één kraan en een bus. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot allround specialist in alle voorkomende kraanwerkzaamheden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen echt voor al het werk bij Blokland aankloppen.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.